BOXING Kommer i Oktober

Boksing er en fantastisk treningsform som raskt vil få deg i superform. Med boksing vil du få kondisjon, muskulær utholdenhet, koordinasjon, økt styrke og kjernemuskulatur og eksplosivitet. 

  No events available in boxing category!
  No events available!

  HVORFOR BOKSING?

  1. Boksing er god trening for hele kroppen

  Boksing fungerer like bra som kondisjonstrening som styrketrening og er dermed en svært gunstig treningsform som gir deg raske resultater. Det forbedrer også blant annet koordinasjon, reaktivitet, smidighet og balanse.

  2. Boksing forbrenner mange kalorier

  Boksing er en høyintensiv treningsform, og er dermed svært gunstig med tanke på å forbrenne kalorier raskt og effektivt i forhold til andre treningsmetoder.

  3. Boksing eliminerer stress

  Etter en lang og stressende dag er det ikke mye som føles bedre enn å få slå litt på en boksesekk. Det gir deg et adrenalinkick og et rush av endorfiner som lettere hjelper deg å gi slipp på spenninger. Til tross av hva mange tror, så vil boksing faktisk gjøre deg til en roligere og mer avslappet person.

  4. Boksing forbedrer kroppen

  I styrketrening må du hele tiden øke motstand for å få nye resultater, og når det kommer til løping må du tilsvarende variere distanse og tempo regelmessig. Boksing derimot, er allerede en variert treningsform som kroppen din ikke på samme måte venner seg til, og som dermed kontinuerlig utfordrer kroppen din og gjør deg bedre trent.

  5. Boksing er skadeforebyggende

  I motsetning til mange andre idretter er det lite skade som kan skje under selve boksetreningen. Boksetrening inneholder få unaturlige bevegelser, samt at det verken skader eller belaster/sliter på ulike deler av kroppen.
  Close